RTV Stichtse Vecht

Maart is dé verkiezingsmaand bij RTV Stichtse Vecht

De lokale media-instelling RTV Stichtse Vecht pakt flink uit rondom de komende gemeenteraadsverkiezingen. Naast de live uitzendingen van 'Rondom de Raad' organiseert RTV Stichtse Vecht in samenwerking met gemeente Stichtse Vecht op vrijdag 16 maart een groot LIVE TV debat. Op dinsdag 20 maart wordt een eenmalige uitzending van 'het Politiek Café ' vanuit de studio verzorgd. Op woensdag 21 maart zijn wij later op de avond live aanwezig op de uitslagenavond. Vanaf maart zullen de lijsttrekkers ook aanschuiven bij de programmamakers van 'Zaterdag Live'. Maart is dé verkiezingsmaand bij RTV Stichtse Vecht.

Interactieve bijdrage inwoners
RTV Stichtse Vecht roept inwoners en organisaties op om via de digitale snelweg een interactieve bijdrage te verlenen aan het verkiezingsprogramma. De interactieve bijdrages worden live uitgezonden tijdens de live uitzendingen. Tijdens de uitzendingen van 'Rondom de Raad' kan #raad0346 worden gebruikt. Tijdens het live debat #debat0346. Rondom de verkiezingen kan gebruik worden gemaakt van #GR2018SV. 

LIVE TV DEBAT
Op vrijdag 16 maart organiseert RTV Stichtse Vecht in samenwerking met de gemeente Stichtse Vecht een LIVE TV Lijsttrekkersdebat. Het is een aanvullend programma dat bestaat uit 'De Zeepkist', 'Wat vindt Stichtse Vecht?' en het grote lijsttrekkersdebat. De avond wordt georganiseerd in de aula van Broklede in Breukelen. Het debat is gratis toegankelijk en ook live te bekijken via TV en onlinestream.

POLITIEK CAFE
Op dinsdagavond 20 maart - de avond voor de verkiezingen - sluiten we met alle lijsttrekkers de campagne af in onze studio. Wij roepen inwoners van Stichtse Vecht op vragen te stellen, opmerkingen te delen en reacties te geven. Maak gebruik van #GR2018SV, bel tijdens de uitzending naar de studio op: 06-23403404, mail naar de redactie op redactie@rtvstichtsevecht.nl of plaats reacties op het Facebookbericht op die avond op ons account: RTV SV.

UITSLAGENAVOND
RTV Stichtse vecht zal een bijzondere aflevering van 'Rondom de Raad' maken tijdens de gemeentelijke uitslagenavond. In de uitzendingen zullen de eerste prognoses bekend worden gemaakt en zal live de uitslagen van de verkiezingen in Stichtse Vecht worden bekend gemaakt.

ZATERDAG LIVE
Vanaf maart zullen de lijsttrekkers iedere zaterdag aanschuiven bij de programmamakers van 'Zaterdag Live'. 

RONDOM DE RAAD
Op dinsdag 6 maart is 'Rondom de Raad' aanwezig bij de laatste reguliere vergadering van de gemeenteraad van Stichtse Vecht. Gevolgd door de afscheidsraad op dinsdag 27 maart en de installatie van de nieuwe gemeenteraadsleden op donderdag 29 maart.