Winst en verlies voor BVL Nassau Tapijt

zondag 11 maart 2018 16.54 uur | laatst gewijzigd: zondag 11 maart 2018 17.00 uur | auteur: BVL Nassau Tapijt

Biljartvereniging Langegracht, zoals BVL voluit heet, is een Maarssense biljartvereniging. De diverse teams van de vereniging speelden hun wedstrijden.

BVL Nassau Tapijt 1 wint met 7-2 van Portdijk 6
Sponsor Harrie Mijer van Nassau Tapijt spellt niet zijn beste seizoen nu verloor Harrie kansloos van Ester van Eijk.Laurens Niekerk haalde wel de punten binnen maar deed dat in een marathon partij van maar liefst 45!!! Beurten die hij nodig had om Bianca Balk te verslaan.Adri Stolker verkeerd in een bloedvorm nu  moest Patrica Klutz het ontgelden, in maar 17 beurten en met een hoogste serie van 10 speelde Adri Patricia van het groene laken. Klaas Hendrik Verhoef maakte er 7-2 van door in een eveneens goede partij van Jolanda Klutz te winnen

BVL Nassau Tapijt 2 verliest met 5-2 van De Biezen 3
Kees Radings speelde een degelijke partij die hij in 35 beurten won van Berry van Rooijen. Erik van Rhee moest twee partijen spelen omdat zowel Dave Tjoeng als Nando Broeke vestek moesten laten gaan. Het leverde geen succes op voor invaller Erik die beide partijen aan de broek kreeg, in resp.28 en 22 beurten verloor Erik van Ties Middelkoop en Ruben Hekman.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES