RTV Stichtse Vecht

Eigen bijdrage LP: 'Even voorstellen... #4 Shirley Heins'

LP wil jullie graag kennis laten maken met de kandidaten voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. Door middel van een korte vragenlijst kregen alle kandidaten de mogelijkheid om zich aan jullie voor te stellen.

Wie ben je en wat doe je graag?

Ik ben Shirley Heins, 20 jaar en woon in Maarssen-dorp. Momenteel volg ik een studie aan het Nimeto in de richting interieur en design. In mijn vrije tijd ga ik graag winkelen, op stap met vrienden of gezellig uit eten.

Waarom wil je de politiek in?

Er zijn erg weinig vrouwen die politiek actief zijn in onze gemeente en dan met name jonge vrouwen, daarom lijkt het me goed dat er meer jonge vrouwen zich bezig houden met politiek. Ik wil me graag inzetten voor de positie van jongeren, starters en ouderen in onze gemeente.

Wat kan er volgens jou beter in Stichtse Vecht?

Het is enorm belangrijk dat er voldoende betaalbare woningen komen voor de starters, jongeren en ouderen, maar dit mag niet ten kosten gaan van het groen in onze gemeente. Verder wil ik er voor zorgen dat inwoners meer mogen meebeslissen over hun eigen leefomgeving. Goed beleid hoort van twee kanten te komen, van de inwoners en de gemeente. Daar wil ik me graag voor inzetten!