RTV Stichtse Vecht

Onderzoek binnensportaccommodaties Maarssen

In opdracht van de gemeente Stichtse Vecht wordt een onderzoek gedaan naar de exploitatie van binnensportaccommodaties in Maarssen. Sportfondsen Stichtse Vecht B.V. beheert deze binnensportaccommodaties. Sportpunt Stichtse Vecht: 'De looptijd van het contract tussen de gemeente en Sportfondsen Stichtse Vecht is tien jaar. We zijn nu op de helft van de contractperiode. Het is daarom een logisch moment om de samenwerking te monitoren.' (Archieffoto RTV Stichtse Vecht - Opening Sportpunt Stichtse Vecht).

Sportpunt Stichtse Vecht: 'Via een online enquête willen we graag inzicht krijgen in de tevredenheid van de gebruikers van deze accommodaties. Het gaat onder andere over de dienstverlening, informatievoorziening en onderhoud. Aan de hand van de resultaten bekijken we hoe we de samenwerking tussen de gemeente en Sportfondsen verder vorm geven de komende vijf jaar.'

Het tevredenheidsonderzoek betreft zes binnsportaccommodaties: MFA Safari, Sportzaal Fazantenkamp, Sportzaal Bloemstede, Gymzaal Zwanenkamp, Gymzaal Huis ten Bosch en Gymzaal de Klaroen. 

Gebruikers van de sportzalen die mee willen doen aan de enquête kunnen deze online invullen: KLIK HIER.