Jette Knol en Saar Kerhof Virto Turn Clubkampioenen!

maandag 09 april 2018 11.00 uur | laatst gewijzigd: maandag 09 april 2018 12.03 uur | auteur: Turn- en sportvereniging Virto

Zaterdag 7 april 2018 stond, voor zo’n 65 Virto turnsters, in het teken van de jaarlijkse Clubkampioenschappen. Voor sommigen was het hun allereerste wedstrijd en dat is best een beetje spannend. Weet ik mijn oefening nog wel als ik op de balk sta, zal het allemaal wel goed gaan, zal ik een prijs winnen?

In de ochtend waren de sterrecreatie- en de selectiemeiden aan de beurt en ze hadden veel bekijks van ouders, familie en vrienden. De selectieturnster met de meeste punten, was Jette Knol! Zij mag zich een jaar lang Virto clubkampioen noemen en nam de beker stralend in ontvangst.

In de middag mochten de recreatiegroepen aan de slag en aan het publiek laten zien wat zij de afgelopen maanden geleerd hebben. Na 2 uur geconcentreerd werken. maar met veel plezier, werden de punten bij elkaar opgeteld en was de hoogste score voor de nog maar 5-jarige Saar Kerkhof! Zij werd clubkampioen van de recreatie en ging trots met de beker naar huis.

Alle deelnemers ontvingen een speciaal Virto vaantje en in de komende week ontvangt iedereen een diploma met de persoonlijk behaalde scores.

Virto kijkt terug op een geslaagde dag. Voor- en achter de schermen is er altijd heel veel werk te verzetten om dit evenement te organiseren. Dat kan alleen met hulp van vrijwilligers. Een speciaal dankwoord gaat dan ook uit naar alle trainsters en assistenten, het bestuur, de juryleden, de diplomaschrijvers, de telmoeders en de koffie/thee-ouders. Zonder hulp van al deze vrijwilligers is het niet mogelijk om deze wedstrijden te organiseren.

Kijk voor alle uitslagen en foto’s op www.virtobreukelen.nl en op de Virto facebookpagina. Wil je ook een keer komen turnen bij Virto? Meld je dan aan via virtobreukelen@gmail.com, voor twee gratis proeflessen.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES