Website Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht online

woensdag 11 april 2018 17.29 uur | laatst gewijzigd: woensdag 11 april 2018 18.58 uur | auteur: Redactie RTV Stichtse Vecht

Op zondag 2 september duiken honderden sportieve inwoners van Stichtse Vecht de Vecht bij Breukelen in om geld op te halen voor de Stichting Fight cancer. Met het online gaan van de website gaf oud-hockeycoach Marc Lammers dinsdagavond op Nyenrode Business Universiteit het startschot van de eerste editie van Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht. Ook burgemeester Marc Witteman en kinderburgemeester Mijke Moons waren daarbij aanwezig.

Vecht
Voor de Swim in Stichtse Vecht zwemmen volwassenen en jeugd (16+) op 2 september individueel of in teamverband een parcours van twee kilometer in de Vecht. Start en finish zijn bij Boom & Bosch, het oude gemeentehuis van Breukelen. Ook is er een Junior Swim van 500 meter voor kinderen van 10 tot 15 jaar.

Inschrijven vanaf vandaag!
Met het online gaan van de website is de inschrijving aan de Swim vanaf vandaag geopend. Deelnemers kunnen zich individueel en in teams inschrijven via http://stichtsevecht.swimtofightcancer.nl . Op deze site staat ook achtergrondinformatie over de Swim. De organisatie rekent op veel aanmeldingen!

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES