Bison Shopping Center opent Experience Center

zaterdag 14 april 2018 07.37 uur | laatst gewijzigd: woensdag 18 april 2018 09.56 uur | auteur: PB Bison Shopping Center
Foto: Demi Esmee Vonk

Begin dit jaar is gestart met het creëren van een Experience Center in BISON Shopping Center bij de entree aan de zijde van P2 parkeergarage. De wijk Bisonspoor ondergaat momenteel een grondige renovatie en werkt toe naar het nieuwe wonen, werken, winkelen. Op vrijdag 20 april om 14.00 uur wordt het Experience Center op feestelijke wijze geopend en u kunt daar bij zijn!

 Kom langs en beleef Bisonspoor 2020

 De aankomende tijd gaat Bisonspoor flink op de schop om in 2020 het kloppend hart van Maarssenbroek te vormen. Het nieuwe Bisonspoor wordt een ontmoetingsplek waar wonen, werken en winkelen samen komen en waar de kantoren, de woningen en het winkelcentrum elkaar versterken. Bovendien krijgt het winkelcentrum een complete make-over! Bisonspoor wordt nieuw leven in geblazen!

 

Het Experience Center geeft een kijkje in de toekomst. Met voorbeelden van de te gebruiken materialen, video’s en een maquette wordt duidelijk welke uitstraling Bisonspoor krijgt. Een ding is zeker: het wordt de ontmoetingsplek voor bezoekers, ondernemers en bewoners!

Op 20 april wordt dit beleefcentrum geopend waar u feestelijk ontvangen zult worden! Vanaf die datum kunt u het Experience Center bezoeken en Bisonspoor 2020 écht voelen en beleven. Het Experience Center is in eerste instantie van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur geopend. Dit kan mettertijd gewijzigd worden, dus houd de website www.bisonshopping.nl in de gaten.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES