1e editie Ons Sportieve Meiden toernooi OSM'75 zeer succesvol!!

maandag 14 mei 2018 16.40 uur | laatst gewijzigd: maandag 14 mei 2018 17.43 uur | auteur: OSM'75

OSM'75 voetbal staat bekent om zijn toernooien, nu de meisjes en vrouwen afdeling in 3 jaar tijd over 7 teams beschikken werd het tijd voor een eigen toernooi! Op 10 mei (Hemelvaartsdag) vond de 1e editie plaats.

Een aantal ouders zijn dit jaar meteen aan de slag gegaan maar hadden ook een extra ambitie. Dit toernooi moest gelijk goed op de kaart gezet worden en het leukste toernooi van de omgeving worden. En zo kwam het dat naast het toernooi er ook een gezellige braderie, muziek, stormbaan, gatendoek en nog veel meer was. Hierdoor werd het een sfeervol event die bij iedereen nog wel even in het geheugen blijft hangen.

Door de vakantie periode was het nog flink lastig om de poules vol te krijgen ,maar uiteindelijk hadden we ruim 20 teams bij elkaar die om de bekers gingen strijden! In de ochtend speelden de onder 9 en 11 meisjes die hun bekers en medailles in ontvangst mochten nemen van oranje speelster Quinty Sabajo!

Quinty is zeer succesvol met het oranje onder 19 team. Haar basis ligt bij OSM'75 waarna ze via Saestum naar CTO-Amsterdam is gegaan. Zojuist heeft ze een contract getekend bij Heerenveen dus daar gaan we nog veel over horen. Vele teams en spelers maakten gelijk gebruik van dit moment om even met Quinty op de foto te gaan waarna Quinty het middagdeel kon gaan openen.

In de middag waren de onder 13 teams en dames 1 team aan de beurt. Je zag dat hier echt fanatiek werd gestreden om de bekers, maar dan wel op een sportieve manier! Want voor sportiviteit konden de dames ook een beker winnen!

Zie ook: osm75.nl/1/1150/ons-sportieve-meiden-toernooi-groot-succes/

Na de zomer starten we weer met een nieuw onder 9 en 11 (of 13) team. Wil je ook gaan voetballen meld je dan nu alvast aan via: osm75.nl/576/lid-worden/ Of vraag eerst wat meer informatie via: jeugdcommissie@osm75.nl

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES