Stichtse Vecht Noord krijgt 'Pop-up politiebureau'

woensdag 13 juni 2018 07.36 uur | laatst gewijzigd: woensdag 13 juni 2018 06.44 uur | auteur: Robbert Oelp

Wijkagenten Alen Zivcic, Nadya Kihel en Richard Duits van het noordelijk gedeelte van de gemeente Stichtse Vecht trekken met hun mobiele pop-up politiebureau de wijken in. De wijkagenten: 'Als wijkagenten vinden wij het erg belangrijk om in verbinding te blijven met de inwoners van ons gebied. Voor de inwoners zijn wij het eerste aanspreekpunt als het gaat om openbare orde, veiligheid en criminaliteit in de wijk en werken hiervoor samen met verschillende netwerkpartners, zoals de gemeente en de woningcorporatie. Wij gaan daarom meerdere keren per maand de wijk in met ons mobiele pop-up politiebureau.'

U ziet straks de wijkagenten bij winkelcentra, supermarkten, buurthuizen etcetere: 'Op welke tijdstippen we komen, hangt af van onze wisselende diensten. Via sociale media (Facebook, Instagram en Twitter) maken we daags ervoor bekend waar we staan.' Het 'Pop-up politiebureau' komt voorlopig alleen in de kernen van deze wijkagenten te staan:

Het gebied waarin wij als wijkagent actief zijn beslaat meerdere kernen in het noorden van de gemeente Stichtse Vecht (Breukelen t/m Nigtevecht.) Het 'pop-up politiebureau' is dan ook alleen in die kernen voorlopig te zien.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES