Parkpodium weer groot succes

dinsdag 03 juli 2018 17.45 uur | laatst gewijzigd: woensdag 04 juli 2018 14.25 uur | auteur: ParkPodium Boom & Bosch

Ondanks het warme weer was de opkomst groot, afgelopen zondag in Park Boom en Bosch. Velen zocht een plekje in de schaduw en bij de cateringwagen zochten veel mensen naar verkoeling in de vorm van een lekker drankje. Fotografie: Aart Reitsma

Het eerste optreden was van de dansers dansgroep Terpsichoré. Ze hadden ook dit jaar weer een spetterende show met enthousiaste dansers en danseressen. De laatste act, waar jong en oud in mee danste, knalde van het grasveld. De toon was gezet voor deze middag. Na afloop kregen alle dansers een ijsje voor de verkoeling, aangeboden door Wasserij ‘t Heycop. Voor de kinderen was verder weer veel vertier met als hoogtepunt een groot springkasteel en gratis suikerspinnen, met dank aan Zijdonk Feestartikelen.

Als tweede act deze zinderende zondagmiddag stond de rockband The Rivals op het programma. De groep is ontstaan op het podium van het Nifterlake College in Maarssen tijdens een jaarlijkse Talentnight in 2013. De vier jonge en enthousiaste gasten (de broers Jeffrey en Kevin Sesink Clee, Jan Rademaker en (sinds 2015) Robin van Schaik) kregen in Breukelen de bezoekers aan het dansen op het grasveld van ‘t park. Het was niet hun eerste optreden bij ParkPodium en ook nu kan weer gezegd worden; voor herhaling vatbaar!
Al met al was het weer een succesvolle dag voor ParkPodium. Met dank aan alle sponsoren en we kijken uit naar volgende week met zanger Oliver Alexander en de salsa en merengueband Abanicos.

 

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES