RTV Stichtse Vecht

Fantastische Hawaii Beach Party op Podium Loenen

Waar een kleine school groot in kan zijn! Het einde van het schooljaar nadert, afgelopen week is op Podium het jaar afgesloten in Hawaiiaanse stijl. De ouders hadden het schoolplein omgetoverd tot een echt Hawaiiaans strand, het uitzonderlijk mooie weer van de laatste weken, deed vermoeden dat we er ook echt waren.

Om de sfeer er goed in te krijgen verzorgden alle groepen tijdens de party een optreden:
Zo konden ouders genieten van de Coco loco dans van de aller jongsten, traden de teamleden op met het lied “We're going to Ibiza”. Het optreden van groep 7/8 sloeg ook goed aan, alle aanwezigheden moesten meedansen en deden dit ook. De sfeer zat er goed in!

Voor de kinderen was van alles geregeld zo konden ze lekker los gaan op het springkussen, een heerlijk halen bij de ijscokar en lekker spelen in het zand.

Ook aan de ouders werd goed gedacht, zij konden genieten van heerlijk hapjes en van de gezellige muziek verzorgd door René Teuben.

Het werd nog een lange en gezellige avond in Loenen. Podium gaat nu, net als de andere scholen genieten, van een welverdiende vakantie. Over 6 weken opent de school haar deuren weer en kunnen de kinderen opnieuw genieten van het beste onderwijs. Want ‘leuker leren, beter presteren’ doe je bij Podium Loenen.