RTV Stichtse Vecht

Daverend applaus bij eindmusical Podium - Loenen aan de Vecht

Woensdagavond 11 juli was basisschool Podium in Loenen aan de Vecht omgetoverd tot een echt theater. Ouders, opa’s, oma’s en andere genodigden hebben kunnen genieten van een prachtige musical opgevoerd door de leerlingen van groep 7/8. Onder leiding van juf Linda was de hal een levensechte camping geworden en speelde de leerlingen de sterren van de hemel. De zorgvuldig uitgekozen rollen, waren ieder op het lijf geschreven.

De musical ‘Bende op de camping’, een eigenzinnige bejaarde campingbaas die zijn camping heeft verkocht aan een louche zakenman. Hij wil de camping ombouwen tot een duur en luxe vakantieresort. Het verblijf op de camping, waarvan sommige dachten geboekt te hebben op een luxe vakantieresort, kent door de komst van de vele vaak bijzondere gasten die langs komen, vele hilarische en soms ook gênante momenten. Juist op het moment dat het helemaal uit de hand dreigt te lopen keert het tij en weten de eigenaren en gasten er met elkaar voor te zorgen dat het verblijf van de gasten een succes wordt. Eind goed, al goed!

De passie die waarmee de kinderen hun rollen vertolkte was geweldig. Mooi om te zien hoe alle kinderen zich hebben kunnen inleven in hun rol en samen een geweldige musical hebben neergezet.

Na een daverend applaus werd officieel afscheid genomen van groep 8 en werden zij uitgezwaaid. Volgend jaar gaan zijn naar de middelbare school. Veel succes allemaal.