Zaterdag 28 juli dansen in de regen op de Kaatsbaan bij Ammalie

vrijdag 27 juli 2018 13.16 uur | laatst gewijzigd: zondag 29 juli 2018 21.44 uur | auteur: Richard Jannes

Eigenaresse Liesbeth van Es van Parfumerie Ammalie op de Kaatsbaan hoort al dagen de meesten mensen om zich heen zeggen... "Ohhh.. als het morgen gaat regenen ga ik dansen in de regen!". Waarom doen we dat niet gewoon?

Weten jullie nog het gevoel dat je had toen je als klein kind in de regen mocht dansen en in de plassen mocht stampen na een zinderende hitte? Hadden we toen niet heel veel lol en voelde we ons toen niet helemaal happy? Was dat genieten of was dat genieten?

"Waarom doen we dat nou niet gewoon?", dacht Liesbeth bij zichzelf.. Doen jullie mee met de "Ik dans in de regen en voel me blij" uitdaging?

Liesbeth daagt iedereen uit om morgen op de Kaatsbaan 20 bij Ammalie voor, te komen dansen in de regen!!!! Volgens de buienradar is de beste tijd om te dansen tussen 13.00 en 14.00 uur. Dus 13.30 gaan we dansen!! De eerste 25 krijgen een kadootje... En de vrolijkste, dansende, in plassen springende dame of heer krijgt een mooie kadobon!!!

Neem je vriendin, zus, moeder, partner, vader, broer, zoon, dochter, oma, opa mee en kom dansen in de regen!!!! Weet je al zeker dat je komt kun je jezelf alvast aanmelden op de facebookpagina van Ammalie.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES