Twee inzamelpunten Stichtse Vecht voor vluchtelingenhulp

maandag 07 september 2015 11.16 uur | laatst gewijzigd: maandag 07 september 2015 12.33 uur | auteur: Robbert Oelp

Sinds deze week zijn er in Stichste Vecht 2 nieuwe inzamelpunten voor de hulpactie Hulpkaravaan naar Griekenland; bij een inwoner van Stichtse Vecht in Loenen aan de Vecht en bij Lokaal Zuid in Vreeland.

Marije Zuidenveraart - van Schie van Lokaal Zuid: "Volgens ons is er geen tekst of uitleg meer nodig waarom er hulp nodig is voor de vluchtelingen. Ze hebben spullen nodig en speelgoed voor hun kinderen. Hieraan kunnen wij allemaal een steentje bijdragen." Marije vervolgt: "Lokaal Zuid heeft zich daarom in samenwerking met Barbara Ramdan Boven en Yvonne Achterberg aangemeld voor de inzameling van HulpKaravaan naar Griekenland en hier zijn we via Barbara ook officieel aan de lijst toegevoegd."

De spullen waar behoefte aan is zijn verzorgingsproducten, baby producten, speelgoed en tenten. Men zamelt geen kleding in.

VERZAMELPUNT VREELAND

Lokaal Zuid 

Lindengracht 25 Vreeland
www.lokaalzuid.nl
Ma & Di vanaf 17.00 uur t/m ‘s avonds

Woe t/m Zon vanaf 12.00 uur t/m ‘s avonds

VERZAMELPUNT LOENEN 

Barbara verzamelt de spullen thuis in haar garage op de 
Graaf Janlaan 18 Loenen aan de Vecht
Doordeweeks
 tussen 09:00 en 13:30 en tussen 20:00 en 21:00 

Weekend van 12:00 tot 17:00 ook op zondag

Op afspraak ook mogelijk b_boven@hotmail.com
; geen speelgoed op de Graaf Janlaan.

Spullen kunnen gesorteerd aangeleverd worden in dichte dozen of zakken met labeld betreffende de inhoud. Aanleveren is mogelijk tot 30 september.

Gisteren heeft het COA bekend gemaakt genoeg spullen te hebben. Dat betreft de inzamelacties voor vluchtelingen in Nederland. Deze spullen gaan naar de vluchtelingen in Griekenland. Meer informatie is te vinden op: www.hulpkaravaangriekenland.nl

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES