Bomvol en swingend Parkpodium

woensdag 08 augustus 2018 20.48 uur | laatst gewijzigd: woensdag 08 augustus 2018 21.52 uur | auteur: ParkPodium Boom & Bosch

Het Park Boom & Bosch stroomde al vroeg vol. Iedereen wilde een mooie plek en natuurlijk het liefst in de schaduw. De organisatie had een aantal extra parasols geregeld. De band Blue Marble  mocht deze middag het spits afbijten gevolgd door een optreden van Mariska van Kolck en Jasper Taconis.

Blue Marble
Deze band vertolkt de Psychedelische pop en dat was best even spannend wat dit zou worden met ons publiek waaronder ook veel “ouderen”. De muziek van deze band zat muzikaal heel goed in elkaar en vanaf het begin wist de band het publiek dat in zeer grote getale in het park aanwezig was te boeien. Het was eens stevige moderne sound met stevige riffs, maar ook hele mooie melodieën.  Kortom de band maakte zich meer dan waar en wist het publiek goed te boeien met deze moderne Rock/ Pop muziek. De band heeft al meerdere nummers op CD gezet en gaat de volgende week de studio in om een nieuwe single op te nemen. Het was een zeer geslaagd optreden van de Blue Marble.

Mariska van Kolck en Jasper Taconis
De tweede muzikale act was voor rekening van de Mariska van Kolck en Jasper Taconis. Dit geweldige duo heeft elkaar ontmoet via de musical Chicago. Mariska kennen we van haar rollen in diverse musicals. In januari zal zij schitteren in de musical Op Hoop Van Zegen als Kniertje. Jasper heeft zijn sporen verdiend in Aruba, daar heeft hij twee jaar gezongen in dinershows. Daarnaast is hij genomineerd geweest voor beste mannelijke hoofdrol. Samen zijn ze een geweldig muzikaal duo dat de bezoekers van Parkpodium aan het zingen en dansen kreeg. Bezoekers die lekker in de schaduw zaten kwamen met de beentjes van de vloer door het swingende repertoire van het duo. Voor herhaling vatbaar en al met al weer een zeer geslaagde en zonnige dag.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES