RTV Stichtse Vecht

Danslessen voor jong en oud bij X-clusive Dance & Sports Maarssen

De vakanties zijn weer voorbij en vanaf maandag 3 September starten alle dans en sportlessen weer bij dansstudio X-clusive Dance & Sports in Maarssen. Het beloofd weer een super mooi seizoen te worden vol dans, plezier, optredens en een grote show aan het einde van het seizoen.

De eerste optredens staan alweer in de agenda en het leuke is dat bij deze dansschool alle kids mogen meedoen aan de optredens.

Ook staan er weer vele nieuwe lessen op het lesrooster waaronder Mixed Dance voor volwassenen vanaf 25 jaar. Tijdens deze danslessen zullen diverse dansstijlen aan bod komen denk aan: Showdance, Dancehall, Musical, Latin etc.

Naast de danslessen voor de volwassenen mogen de allerkleinste natuurlijk niet ontbreken en zijn er zelfs danslessen vanaf 2 jaar! Dansschool X-clusive staat voor exclusieve lessen vol kwaliteit, diversiteit en bovenal veel plezier! Wat ook erg leuk is naast alle danslessen zijn de sportlessen Zumba en Piloxing!

Voor meer informatie over alle lessen kijk op www.x-clusivedance.nl en schrijf je vrijblijvend in voor een gratis proefles.