RTV Stichtse Vecht

Fantastische afsluiting ParkPodium!

De laatste middag in de serie van 10 zondagen Parkpodium Boom & Bosch was met recht een topafsluiting. Niet twee maar één optreden dit keer, met een opwarmer voor en een knaller na de pauze. Het podium was voor Capital C, een grote band met twee topzangeressen en een ensemble van o.a. trompettisten, sax, keyboard, drums. Ze maakten er een groot feest van.

De middag werd geopend door kinderburgemeester Mijke Moons, die in september het stokje overdraagt aan een nieuwe ambassadeur voor de jeugd. De ‘burgemeester’ roemde de organisatie, de vrijwilligers en de artiesten die met elkaar dit mooie evenement mogelijk maken. Dit jaar voor de 24e keer, volgend jaar dus een jubileum wat – zo klinken de geruchten – groots aangepakt gaat worden.

Terug naar deze laatste ParkPodiumzondag van 2018.
Het park was weer bomvol met vaste bezoekers én er waren ook weer veel nieuwkomers die – door de goede berichten van anderen en de berichtgeving in deze krant, op social media en positieve geluiden van anderen – hun nieuwsgierigheid niet meer konden bedwingen.

Het publiek kon nog één keer goed uit zijn dak. De twaalfkoppige soulformatie deed er alles aan om iedereen in beweging te krijgen, mee te krijgen, te laten zingen en swingen. Met hun scheurende soul, fantastische funk en dansbare disco een was het een prachtige afsluiting van een heel goed en mooi seizoen van Parkpodium Boom & Bosch.

Na een toegift van de band, ondertussen met 11 omdat een van de bandleden door een wesp was geprikt (in zijn lip), werd ParkPodium voor de laatste keer afgebouwd en hebben de vrijwilligers onder het genot van een drankje en een goed georganiseerde BBQ nagepraat over het mooie seizoen.