RTV Stichtse Vecht

Peter Visser ontvangt MUS-Bokaal ZZP Platform

Voor de 7e keer werd de MUS-Bokaal door het ZZP Platform Stichtse Vecht uitgegeven. Dit keer werd de bokaal uitgereikt door Sandra Ammerlaan; de eerste ontvangster van de onder ZZP'ers felbegeerde bokaal. De MUS is een eerbetoon aan de te vroeg overleden eerste voorzitter van het platform, Jan van Zelst. Jan bracht met zijn tomeloze energie en aanstekelijk enthousiasme mensen bij elkaar en wist als geen ander dat je met samenwerken meer kunt bereiken. Vandaar MUS, Meer Uit Samenwerking!

Sneak preview
De uitreiking had een hilarisch tintje; Sandra Ammerlaan gaf een sneakpreview van haar theatervoorstelling 'Zonder Zijwieltjes' op 13 oktober in 't Zand in Maarssen. 

Applaus
Peter Visser ontving naast de bokaal een daverend applaus van de aanwezige leden. Visser (43 jaar ZZP'er) wordt niet alleen gewaardeerd om zijn betrokkenheid en inzet bij het lokale platform van ZZP'ers, maar wordt als mens en collega zeer gewaardeerd. Visser bedankte de aanwezigen en stond persoonlijk stil bij zijn Bea die dit heuglijke moment helaas niet meer mee heeft kunnen maken.