FEESTELIJKE OPENING NIEUWE PARKEERGARAGE BISONSPOOR OP 22 SEPTEMBER

vrijdag 07 september 2018 14.16 uur | laatst gewijzigd: vrijdag 07 september 2018 13.16 uur | auteur: PB Winter Trust

Op zaterdag 22 september gaat de nieuwe parkeergarage bij Bisonspoor open voor publiek. Dit is ruim een maand eerder dan de oorspronkelijke opleverdatum. De officiële opening wordt uitgevoerd door wethouder Linda van Dort van de Gemeente Stichtse Vecht, managing Director van Winter Trust, Claudio Riffeser en Tom Coronel als VIP gast. Van 10.30 tot 18.00 uur is een festival terrein ingericht op- en rond de parkeergarage met diverse gratis activiteiten. Bezoekers krijgen daar een unieke kans om te karten op de hoogste etage van de parkeergarage. Hiervoor kan men zich vooraf aanmelden om zeker te zijn van een ticket.

 Het dagprogramma

o 10.00 – 10.30 officiële openingshandeling 

Wethouder Linda van Dort van de gemeente Stichtse Vecht, managing director Claudio Riffeser van Winter Trust en VIP gast Tom Coronel openen de parkeergarage

o 10.30 Tom Coronel opent de kartbaan 

Tom Coronel opent de kartbaan die voor deze gelegenheid eenmalig is ingericht op de bovenste etage van de nieuwe parkeergarage. Hij zet dan eveneens een competitieve rondetijd neer.

o 10.45 Tom Coronel geeft Tips & tricks 

Voor tips om een supersnelle rondetijd te halen op de kartbaan, geeft Tom Coronel een korte masterclass met tips & tricks bij de pagodetent op het festivalterrein.

o 11.00 – 12.00 Meet & Greet Tom Coronel 

Ontmoet Tom Coronel bij de pagodetent voor een exclusieve Meet & Greet.

Het festivalterrein biedt van 10.30 tot 18.00 diverse activiteiten. Kinderen tot 14 jaar kunnen gratis karten op de kinderkartbaan die is ingericht op het terrein tussen de nieuwe parkeergarage en het politiekantoor. Aanmelden voor kinderen is niet nodig. Voor de allerkleinsten is er een springkussen en diverse ondernemers uit Bison Shopping Center sluiten aan met food trucks voor een hapje of drankje.

Aanmelden voor gratis karten op de parkeergarage

Voor karten op de parkeergarage moet men (onder andere in verband met de veiligheid) aanmelden voor een gratis ticket. Meer informatie en het ticketformulier: http://bit.ly/Gratiskarten of www.bisonshopping.nl. Op locatie zijn een beperkt aantal extra tickets beschikbaar. 

 Over BISON shopping center

Overdekt winkelen in Maarssen doe je in BISON Shopping Center. Met circa 90 winkels, diverse horecagelegenheden en een nieuwe, ruime parkeergarage is BISON Shopping Center een trekpleister voor de hele regio Maarssenbroek. Voor dagelijkse boodschappen kan je terecht bij supermarkten en warenhuizen als Albert Heijn, Dirk van den Broek, HEMA en ACTION. Maar ook als je gewoon een dagje wilt shoppen voor nieuwe kleding of accessoires ben je bij BISON shopping center aan het juiste adres. BISON Shopping Center is veelzijdig, biedt gratis Wifi en organiseert met regelmaat originele evenementen voor al haar bezoekers. Meer informatie: www.bisonshopping.nl

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES