Radiomaker Wim van Egmond begonnen bij RTV Stichtse Vecht

woensdag 12 september 2018 13.29 uur | laatst gewijzigd: donderdag 13 september 2018 14.53 uur | auteur: Richard Jannes

Met trots kunnen wij melden dat radiomaker Wim van Egmond op RTV Stichtse Vecht iedere werkdag twee radioprogramma's gaat verzorgen. In de ochtend het programma Goudkoorts en in de middag het programma Eénmaster.

Wim begon zijn loopbaan in het midden van de jaren 1970. Zijn "stem" was onder andere te horen op WMR, Freewave, Keistad FM (als program-director), Radio Plus (Nederland), RGR, Extra FM (België), en op de zeezenders Radio Monique, Radio 558, Radio Paradijs en Radio Waddenzee.

Op RTV Stichtse Vecht is Wim iedere werkdag van de partij.. In de ochtend van 9.00 - 10.00 uur met het programma 'Goudkoorts'. Onder het genot van een kopje koffie draait hij de parels van weleer die je bijna niet meer hoort. Verder de vaste onderdelen 'De tune van toen', 'De lach van de dag' en 'De dubbeldraai'.

Na een korte pauze is hij in de middag van 13.00 - 14.00 uur weer terug isn de studio en presenteert Wim het programma 'Eénmaster'.  Hij neemt u mee in zijn éénmaster en draait een zee van muziek. Laat u opnieuw verrassen met de vergeten parels van de muziekgeschiedenis. Met 'Het oude nieuws' en 'Kent u hem ook zo?'

Nieuwsgierig geworden? Luister dan maar!

Alle radiofrequenties van RTV Stichtse Vecht vind je hier!

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES