Nieuwe sporten uitproberen tijdens de Nationale Sportweek 2018

donderdag 13 september 2018 08.29 uur | laatst gewijzigd: donderdag 13 september 2018 09.35 uur | auteur: Redactie RTV Stichtse Vecht

De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel om lekker sporten en bewegen te promoten. Daarom zetten duizenden clubs, bonden, gemeenten en andere organisaties van 15 tot en met 29 september hun deuren open. (Archieffoto RTV Stichtse Vecht).

Gemeente Stichtse Vecht: 'Dit is het perfecte moment om verschillende sporten te proberen of te herontdekken. Zumba, Volleybal of Twirl proberen? Dat kan gratis tijdens de Nationale Sportweken in Stichtse Vecht! Ook zijn er verschillende bijzondere activiteiten voor kinderen georganiseerd. Op sportpuntstichtsevecht.nl zie je aan welke sportieve uitdagingen je in Stichtse Vecht kunt meedoen. Wat het extra leuk maakt is dat veel van de lessen gratis zijn!

Sportbijlage in VARNWS
De Nationale sportweek is van 15 tot en met 29 september. Tijdens die periode lees je ook alles over sporten en bewegen in Stichtse Vecht in het sportmagazine dat deze week als bijlage bij de VARnws zit.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES