Goed idee: scheidsrechter worden bij VV Maarssen

donderdag 13 september 2018 16.30 uur | laatst gewijzigd: donderdag 13 september 2018 17.35 uur | auteur: VV Maarssen

Voetbal is nog steeds een erg populaire sport, maar om lekker wedstrijden te kunnen spelen is er altijd een centrale figuur nodig: de scheidsrechter. Bij VV Maarssen is er in alle afdelingen behoefte aan nieuwe scheidsrechters. Daarom de oproep: word scheidsrechter!

We zoeken mensen van alle leeftijden om de jeugdteams (pupillen en juniorenwedstrijden) te komen fluiten bij onze sportieve voetbalclub. Maar ook in de zaal en bij de seniorenwedstrijden hebben we behoefte aan extra arbiters.

Er bestaat een mogelijkheid om een interne opleiding te volgen. Er is ook een officiële opleiding voor verenigingsscheidsrechter mogelijk. In het begin van je fluitcarrière zal je goed begeleid worden door onze scheidsrechterbegeleiders, die dit met veel plezier doen.

Als je het leuk vindt om te gaan fluiten of interesse hebt, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de scheidsrechterscommissie,
Tine Bakker 06-24704896 (ondersteuning scheidsrechters)
Ronald van Overbeek 06 - 53873443 (Scheidsrechter Coördinator VV Maarssen).

Of stuur een mail naar ronald.overbeek@vvmaarssen.nl of tinebakker@ziggo.nl.

Op de foto: Tymo Dekker is begonnen als jeugdscheidsrechter half veld en heeft inmiddels ook zijn opleiding Verenigingsscheidsrechter gedaan. Tymo fluit nu op een heel veld met veel plezier, iedere zaterdag.

 

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES