RTV Stichtse Vecht

Alleen talent telt! laat werkgevers de vele talenten van mensen met een beperking zien!

Op dinsdag 27 november 2018 organiseren de WerkgeversServicepunten uit de arbeidsmarktregio Midden-Utrecht het evenement Alleen talent telt! in het FC Utrecht Stadion Galgenwaard. Werkzoekenden en jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen 70 regionale werkgevers ontmoeten. (Archieffoto RTV Stichtse Vecht).

Voor de negende keer gaan werkgevers en werkzoekenden met elkaar in gesprek. Hieruit ontstaan weer mooie matches tussen werkgevers en werkzoekenden die zich niet laten beperken. In 2017 leverde dit ruim 50 matches op. Er zullen mensen aanwezig zijn die een Wajong en/of WIA-uitkering ontvangen of onder de Participatiewet vallen. Daarnaast komen er ook leerlingen uit de uitstroom klassen van het praktijkonderwijs en het voortgezet speciaal onderwijs.  

Vorig jaar bezochten circa 550 werkzoekenden de stands van 70 grote werkgevers. Een uitgebreid activiteitenprogramma maakte de kennismaking met werkgevers laagdrempelig. Voor iedereen was er gelegenheid om kennis op te doen. Ook komend evenement staat weer een mooi programma op stapel voor zowel werkzoekenden als werkgevers