Diamanten bruidspaar Visser- van Manen uit Maarssen-dorp

dinsdag 18 september 2018 15.38 uur | laatst gewijzigd: dinsdag 18 september 2018 17.32 uur | auteur: Ria Poot

Bruidspaar Arie Visser en Annie Visser-van Manen kregen maandag 17 september bezoek van locoburgemeester Jeroen Willem Klomps ter gelegenheid van hun 60 jarig huwelijk.

Arie Visser en Annie (of Zus, want ze is de oudste van 10 kinderen) van Manen, hebben elkaar via een oom die in Breukelen woonde en die net als Arie bij de FAM werkte, ontmoet. Het bruidspaar heeft 2 kinderen, 3 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen

In zijn werkzame leven was Arie Vissergereedschapsmaker en hij werkte onder anderen bij de FAM. Zijn vrouw Annie werkte vroeger in de huishouding bij een familie in Mijdrecht. Het bruidspaar is erg honkvast, want van de 60 jaar die ze in wat nu de gemeente Stichtse Vecht is wonen, wonen ze 52 jaar in hetzelfde huis in Maarssen-dorp.

In hun hele huwelijk zijn Arie en Annie Visser slechts twee keer met vakantie geweest. Dat is zo slecht bevallen, dat ze daarna nooit meer met vakantie zijn gegaan. Zo kwamen ze een keer thuis na een vakantie en toen was er brand  bij buren. Thuis mag Annie Visser graag breien en haar man verzamelde vroeger postzegels en hield van fietsen.

Annie Visser blijft graag op de hoogte van het lokale niuews ze luistert graag naar Radio S Stichtse Vecht en Radio Utrecht. Op de televisie zijn Goede Tijden Slechte Tijden en The Bold and the Beautiful haar favoriete programma's. Arie Visser Kijkt graag naar voetballlen en naar schaatsen.

De grootste wens van Arie Visser gaat in vervulling: hij heeft altijd al een keer in de krant willen staan. Hij komt met zijn bruid en de locoburgemeester niet alleen in de krant, maar ook op deze webpagina!

 Foto Alie Boele

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES