Ondernemers kunnen Climate Planet bezoeken

donderdag 20 september 2018 17.38 uur | laatst gewijzigd: donderdag 20 september 2018 18.58 uur | auteur: Persbericht gemeente Stichtse Vecht

Gemeente Stichtse Vecht stelt 50 kaarten beschikbaar voor lokale ondernemers om samen met bestuurlijke en ambtelijke afvaardiging een bezoek te brengen aan Climate Planet op woensdag 17 oktober 2018.

Gemeente Stichtse Vecht: 'De succesvolle internationale Climate Planet komt voor het eerst naar Nederland. Iedereen kan dit indrukwekkende beeld van de aarde aanschouwen. Van 6 oktober tot en met 3 november 2018 staat deze wereldbol met de hoogte van een gebouw van zes etages op het nieuwe Jaarbeursplein in Utrecht. Een 360 graden film neemt bezoekers mee op een ruimtereis van de Big Bang tot in de verre toekomst en biedt inspiratie voor een duurzame toekomst. Dit internationale event wordt samen met vele bedrijven en organisaties in de regio Utrecht georganiseerd; met als doel klimaatverandering en mogelijke oplossingen voor bedrijven en bewoners in beeld te brengen.'

Meet & Greet bij Climate Planet
Het programma op 17 oktober is als volgt. Om 19:15 uur verzamelen de deelnemers bij de ingang van de wereldbol. Hier is de ontvangst in een speakerslounge, waar de gemeente kort zal vertellen over de aanleiding van het bezoek en de ambities van de gemeente op het gebied van duurzaamheid. Daarna gaan we samen de 360 graden film bekijken. Na de film is er volop gelegenheid om na te praten en te netwerken bij een afsluitende borrel tot ca. 22:00 uur. Deze borrel is in The Green House, op loopafstand van Climate Planet.

Aanmelden
Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan het bezoek aan Climate Planet? Als lokale ondernemer kunt u zich aanmelden via www.eventbrite.nl, zoek op Climate Planet Stichtse Vecht. Aanmelden kan tot en met 14 oktober a.s.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES