Kofferbridgemaarssen.nl

zondag 23 september 2018 13.05 uur | laatst gewijzigd: maandag 24 september 2018 09.28 uur | auteur: Kofferbridgemaarssen.nl

Het kofferbridge van Bridgeclub de Vechtstreek heeft een nieuwe naam: Kofferbridgemaarssen.nl en ook een nieuwe website met dezelfde naam. De trouwe bezoeker van deze website zal geen hele grote verschillen opmerken, want wat goed is, daar moet je niet te veel aan willen sleutelen.

De uitgifte-adressen van de koffers en het niveau van de dienstverlening blijven hetzelfde als voorheen. Kofferbridgemaarssen.nl verhuurt koffers voor € 2,50, met daarin 24 voorgestoken bridgespellen voor thuisgebruik.

Door het bijgevoegde vergelijkingsmateriaal krijgen de spelers al tijdens het spelen een idee over hun eigen resultaten. De uiteindelijke uitslag van de koffer na 12x spelen wordt op de website gepubliceerd en voor elke volgespeelde koffer worden 2 flessen wijn beschikbaar gesteld. De organisatie bestaat 21 jaar en heeft in die tijd al meer dan 28.000 koffers verhuurd.

De gebruikers wonen vooral in Maarssen, Breukelen, Utrecht en Leidsche Rijn, maar bridgers uit het hele land en soms zelfs buitenland hebben al een of meerdere keren een Maarssense koffer gespeeld.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES