Drukbezochte afsluitende bijeenkomst voor bewoners ’t Heycop

maandag 24 september 2018 08.26 uur | laatst gewijzigd: maandag 24 september 2018 09.28 uur | auteur: Website Gemeente Stichtse Vecht

Op 20 september was er een drukbezochte afsluitende bijeenkomst voor de bewoners van ’t Heycop, hun familie en alle hulpverleners en vrijwilligers die hebben geholpen bij de brand in ’t Heycop en de nasleep.

Burgemeester Yvonne van Mastrigt keek terug op de ingrijpende afgelopen weken. “Er is ontzettend veel hulp geboden. Het is bijna onmogelijk om alles op te noemen, maar wat is het prachtig om te merken dat er zoveel mensen zijn in onze gemeente die willen helpen. Dat is echt Stichtse Vecht! Iedereen ontzettend bedankt.” Ook bracht Yvonne van Mastrigt nog de hartelijke groeten over van Marc Witteman. Oud directeur Bert van Rossum van Woningbouwvereniging Vecht en Omstreken en de nieuwe directeur Marc Drost spraken hun dank uit naar de vele vrijwilligers en hulpverleners die betrokken waren bij de brand in ’t Heycop en de nasleep ervan. “Er is ontzettend goed samengewerkt tussen alle partijen.”

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES