Vuurwerklezing voor eigenaren van honden

woensdag 10 oktober 2018 12.59 uur | laatst gewijzigd: woensdag 10 oktober 2018 13.58 uur | auteur: Jan Van Dam

Over iets meer dan 2 maanden is het alweer zo ver… Oud en nieuw! We gaan dan knallend 2019 in met zijn allen, maar helaas is dit niet voor iedereen even leuk. Veel dieren zijn erg angstig voor de knallen en flitsen van het vuurwerk. Om u en uw viervoeter zo prettig mogelijk door de jaarwisseling heen te helpen organiseren wij ook dit jaar weer de Vuurwerklezing!

Dit jaar zal de lezing plaatsvinden op maandag avond 29 oktober 2018. De vuurwerk lezing wordt gegeven door gedragstherapeut/ hondencoach Bianca Ceelen. De lezing is bedoelt voor eigenaren van honden die al een angst hebben voor harde geluiden, maar zeker ook voor eigenaren van jonge honden en pups die nog niet bekend zijn met vuurwerk. Tijdens de lezing zullen de Do’s en Don’ts besproken worden en leert u om uw hond te begeleiden tijdens de jaarwisseling en in soortgelijke stressvolle situaties. Tijdens deze lezing mag uw hond gewoon thuis blijven.  

Geïnteresseerd in deze lezing? Hartstikke leuk! Meldt u dan aan via:  vuurwerkdekoornwinder@gmail.com met uw naam (zoals u staat ingeschreven bij ons), adres, telefoonnummer en naam van uw hond. Aanmelden is alleen mogelijk op bovenstaand email adres. Aanmeldingen beantwoord op het info@dekoornwinder.nl adres kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

De kosten voor deze lezing bedraagt €7,50, dit dient vooraf voldaan te zijn per bank op rekening nummer: NL87 INGB 0005 1884 39 o.v.v. vuurwerktraining, uw naam en de naam van uw hond. Langskomen in de praktijk mag natuurlijk ook! Binnen 1 á 2 werkdagen na de betaling ontvangt u van ons de bevestiging en bent u aangemeld voor de lezing. In deze bevestigingsmail zal ook verdere informatie over de lezing staan, zoals hoe laat en waar de lezing zal plaatsvinden.

Graag tot dan en alvast een fijne stressvrije jaarwisseling gewenst,

met vriendelijke groet namens alle medewerkers van de praktijk,
 
Dierenartsenpraktijk De Koornwinder
Tel: 0346-563845 
vuurwerkdekoornwinder@gmail.com


Mocht u ook geïnteresseerd zijn of behoefte hebben aan praktijk training dan kunt u hiervoor terecht bij hondencoach Bianca Ceelen.  Neem eens een kijkje op haar website via www.hondencoachbianca.nl of stuur haar een berichtje via info@hondencoachbianca.nl of bel  06 303 66 421.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES