RTV Stichtse Vecht

Oude en Nieuwe liedjes met de Parlevinkers

Het is feest bij de Vechtse Parlevinkers. Het koor bestond in 2017 vijftien jaar en dat moet gevierd worden. Vanwege de vele optredens in de afgelopen periode en de organisatie van deze jubileumavond vieren wij ons jubileum op 27 oktober 2018.

Omdat het koor nu inmiddels zestien jaar bestaat, zijn er in de loop der jaren liedjes van het repertoire verdwenen en zijn er vooral de laatste jaren veel nieuwe liedjes bijgekomen. De verdwenen liedjes worden weer uit de mottenballen gehaald en van een frisse toon voorzien en daartegenover worden de nieuwe liedjes met eenzelfde onderwerp gezongen.

Op deze avond worden de OUDE en NIEUWE liedjes aan elkaar geregen tot een boeiend geheel door Theatergroep Maarssen ’32 en de Vechtse Parlevinkers gaan zingen zoals ze nog nooit gezongen hebben. De Blaaskinkels uit Utrecht gaan voor een spetterend slot van deze bijzondere avond zorgen.

Wij vieren dit feest in Theater 4en1, Schepersweg 6a, 3621 JK in Breukelen.

Het spektakel begint om 20.00 uur, de zaal is open om 19.30 uur.

Kaarten voor deze avond zijn, à 10 euro, verkrijgbaar bij kapsalon Petra, Bolensteinsestraat 30 3603AX te Maarssen, boekhandel Van Kralingen te Breukelen en vanaf 19.30 uur aan de zaal.

Luister ook naar het interview met Regina ten Have (Maarssen 32) en Arie Vijfhuizen ( Vechtse Parlevinkers