Angeney en Chaliyah gaan dansles geven "Gratis"

dinsdag 23 oktober 2018 10.49 uur | laatst gewijzigd: dinsdag 23 oktober 2018 11.53 uur | auteur: Angeney en Chaliyah

Angeney Boer en Chaliyah Beersma hebben samen een passie voor dans en willen dat heel graag delen met iedereen. Al vanaf jongs af aan doen zij aan dansen.

Jarenlang hebben ze samen in een selectiegroep gedanst en ook doen zij samen aan duo en/of solo wedstrijden. Tevens geven ze samen dansclinics op verschillende evenementen.

Veel kinderen komen naar hun toe met de vraag “kan jij geen les geven”? Omdat Angeney en Chaliyah zelf willen starten en niet afhankelijk willen zijn van andere hebben ze besloten om buiten les te geven. GRATIS dansen in Zwanenkamp elke zaterdag. Lekker op een sportveld (Sportpark Zwanenkamp), gezond in de buitenlucht dansen.

Waar anderen doen aan hardlopen of een bootcamp willen wij lekker dansles geven in verschillende stijlen. Dus heb jij ook een passie voor dans... maar wil je nergens aan vast zitten kom dan gezellig mee doen met ons. Meld je snel aan? Iedereen is welkom!

"Uiteraard zullen wij geen harde muziek gebruiken, het moet vooral een gezellige mogelijkheid worden om dansend lekker aan je conditie te werken, met lekker een muziekje op de achtergrond voor de choreo. Zo heeft ook niemand last van ons" Wil jij ook gratis komen dansen? Schrijf je hier dan snel in

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES