Peutermuziek bij Mama Lokaal Maarssenbroek

maandag 19 november 2018 09.18 uur | laatst gewijzigd: maandag 19 november 2018 11.27 uur | auteur: Ouders Lokaal

Mama Lokaal Maarssenbroek heeft Sophieke Salverda uitgenodigd om muziek te maken met de allerkleinsten aanstaande vrijdagochtend 30 november. Deze keer speciaal in het teken van Sinterklaas. Sophieke geeft al 16 jaar met veel plezier muziek aan peuters en kleuters. Tijdens deze muzikale ochtend zal Sophieke met de allerkleinsten gaan zingen, leuke dansjes doen en beweegactiviteiten, spelen op muziekinstrumenten en nog veel meer. Kom je gezellig langs met je kind(eren)?

Mama Lokaal
Bij het Mama Lokaal Maarssenbroek kunnen kersverse (en bijna) moeders elke vrijdagochtend vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen ervaringen uitgewisseld worden of vragen gesteld worden aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Je kunt hierbij denken aan een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse. Er is nu ook een Mama Lokaal in Maarssendorp (elke woensdagochtend) en Breukelen (elke vrijdagochtend).

Mama Lokaal Whatsapp
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Maarssenbroek  (en voor Maarssendorp en Breukelen). Hierin houden we elkaar op de hoogte van activiteiten en wisselen we tips uit. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES