RTV Stichtse Vecht

Sint opent pakjesboot voor de kinderen

De Sint heeft woensdagmiddag 21 november zijn pakjesboot voor de kinderen open gesteld. In pakjesboot 12 is zelfs het verblijf van Americo te zien. Vol trots laat de kapitein Piet het hele verblijf met slaapplaatsen en werkkamer zien.

De pakjesboot is tot en met 5 december geopend:

Elke vrijdag van 15.00 tot 19.00 uur voor onder andere schoentje zetten. Elke woensdag, zaterdag en zondag 12.00 tot 16.30 uur. Zaterdag 1 december en zondag 2 december is het Sinterklaas feestweekend.

Kleurwedstrijd
Op het middenplein kunnen kinderen tot en met vrijdag 30 november in de kleurhoek meedoen met de kleurwedstrijd. De kleurplaten zijn in alle winkels van BISON Shopping Center verkrijgbaar. Sinterklaas kiest de 10 mooiste of origineelste kleurplaten uit en maakt de winnaars tijdens het Sinterklaas Feestweekend bekend.

Schoentje zetten
Ook dit jaar mogen de kinderen op vrijdag 23 november en vrijdag 30 november hun schoentje zetten. Samen met de Pieten zingen ze een liedje om vervolgens de volgende dag hun gevulde schoentje weer op te halen. 

Het Sinterklaas Feestweekend
Op zaterdag 1 december en zondag 2 december heeft Sinterklaas de hele middag vrijgehouden om met de kinderen in BISON Shopping Center op de foto te gaan. Zaterdag 1 december om 13:00 maakt Sinterklaas op het middenplein de 10 winnaars van de kleurwedstrijd bekend.