Dit jaar wederom een 'Santa Run' in Breukelen

zondag 09 december 2018 16.33 uur | laatst gewijzigd: zondag 09 december 2018 15.33 uur | auteur: Robbert Oelp

Op zaterdagmiddag 15 december 2018 organiseren de Rotary Club Breukelen en het Sportpunt Stichtse Vecht een Santa Run in Breukelen. De Santa Run is een ludieke sponsorloop in kerstsfeer, waaraan jong en oud kan meedoen. De opbrengst van dit spectaculaire evenement gaat naar een goed doel. Dit jaar is dat het Fonds Jeugdhulp Sport.

De santa run is een FUN-LOOP voor jong en oud in Kerstsfeer. Alle deelnemers lopen in dezelfde outfit: een prachtig rood kerstmannenpak. Je wandelt of rent, dat bepaal je zelf een parcours van ca. drie kilometer. Je kunt met de hele familie, je sportteam, vrienden- en kennissenkring meedoen aan deze oergezellige en onvergetelijke middag. Ook bedrijven, clubs en schoolklassen zijn van harte welkom. Het gaat om de fun en niet om de prestatie.

Het Fonds Jeugdhulp Sport
Dit jaar gaat de opbrengst van de Santa Run naar het fonds jeugdhulp sport. Het Jeugdfonds Sport betaalt de contributie voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten. Met de opbrengst zorgen we ervoor dat ieder kind in Stichtse Vecht, de mogelijkheid heeft om te kunnen sporten en mee kan doen. 

Schrijf je in en doe mee!
De start en finish vinden plaats op de Kerkbrink in Breukelen. Deelname kost €12,50, Kinderen tot 135 cm: €7,50 pp en groepen vanaf 4 personen betalen €10,00 pp. Daarmee steun je het Fonds Jeugdhulp sport, krijg je een kerstmanpak, een startnummer en een geweldige ervaring! Dus doe mee en schrijf je in op de website.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES