Hair Creations By Gabrielle en Skinlove By Lorena: sponsors MO11-1 OSM'75

vrijdag 23 november 2018 10.32 uur | laatst gewijzigd: vrijdag 23 november 2018 09.35 uur | auteur: OSM’75

Steeds meer meiden teams worden nu geholpen door sponsoren en van mooie kleding voorzien! Dat is echt super en we zijn als vereniging daar heel blij mee. Marcha traint al enige tijd deze groep en dat begint nu zijn vruchten af te werpen, zie de tekst van Marcha hier onder!

Zaterdag 3-11-2018 werden de meiden van OSM’75 verwend met mooie trainingspakken. De pakken werden gesponsord door Hair Creations By Gabrielle en Skinlove By Lorena. Door de sponsoring stralen de meiden nog meer een eenheid uit, iets wat ze dit seizoen ook steeds meer zijn geworden als team.

Ze zijn ieder op zich maar zeker ook in samenspel heel erg gegroeid en dat is terug te zien in de stand van de competitie. Nog een paar wedstrijden tot aan de winter waar de meiden kans maken periode kampioen te worden. Na de winterstop zullen de meiden van MO11-1in een klasse hoger gaan spelen. Marcha zelf is met ons nieuwe 35+ team dit najaar al kampioen geworden, ons MO11-1 team gaat dat voorbeeld zo te lezen direct volgen.

Na de winterstop starten we naar verwachting met 12 meiden en dames teams (vorig jaar nog 7). Damesvoetbal is duidelijk in trek en we zien dat de dames en meiden die al langer voetballen steeds betere resultaten halen dankzij de inzet van de vele vrijwilligers rondom de teams! Zo staat ons MO15-1 team ook aan kop in de poule en MO13-1 die van de 3e naar de 1e klasse is gegaan dit jaar pakt regelmatig al de winst en staat nu gedeeld 4e in de poule.

Door de groei zijn we nog op zoek om wat teams verder aan te vullen: MO19 - dit team is na de zomer net gestart en bestaat uit starters en ervaren speelsters - plezier staat op 1 daarna volgt prestatie. MO17 - dit team gaat na de winter voor het eerst de competitie in. Ook hier iedereen welkom, zowel ervaren als niet ervaren speelsters. MO13 - 1 team speelt nu 1e klasse en daar kunnen we nog wat ervaren speelsters bij gebruiken, maar we hebben ook nog 2 teams in deze leeftijd die 11 x 11 willen gaan spelen (nu nog 8x8) maar daar hebben we nog wat extra speelsters voor nodig, gevorderden en starters zijn hier beiden welkom. Vraag een proeftraining aan via: jeugdcommissie@osm75.nl

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES