Peuter(sinterklaas)muziek bij Mama Lokaal Maarssen-dorp

dinsdag 27 november 2018 18.57 uur | laatst gewijzigd: woensdag 28 november 2018 08.26 uur | auteur: Angélique Davis

Mama Lokaal Maarssenbroek heeft Sophieke Salverda uitgenodigd om muziek te maken met de allerkleinsten aanstaande woensdagochtend 5 december uitgenodigd om muziek te maken met de allerkleinsten. Deze keer speciaal in het teken van Sinterklaas. Sophieke geeft al 16 jaar met veel plezier muziek aan peuters en kleuters. Tijdens deze muzikale ochtend zal Sophieke met de allerkleinsten gaan zingen, leuke dansjes doen en beweegactiviteiten, spelen op muziekinstrumenten en nog veel meer. Kom je gezellig langs met je kind(eren)?

Mama Lokaal
Bij het Mama Lokaal Maarssen-dorp kunnen kersverse (en bijna) moeders elke woensdagochtend vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen ervaringen uitgewisseld worden of vragen gesteld worden aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Je kunt hierbij denken aan een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse. Er is ook een Mama Lokaal in Maarssenbroek en Breukelen (elke vrijdagochtend).
 
Mama Lokaal Whatsapp
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Maarssen-dorp  (en één voor Maarssenbroek en Breukelen). Hierin houden we elkaar op de hoogte van activiteiten en wisselen we tips uit. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES