Provincie Noord-Holland voert enquête uit onder gebruikers P+R Breukelen

vrijdag 30 november 2018 13.14 uur | laatst gewijzigd: vrijdag 30 november 2018 13.18 uur | auteur: Redactie RTV Stichtse Vecht

De provincie Noord-Holland voerde volgens de VVD deze week een enquête uit onder de parkeerders op de P+R terreinen bij station Breukelen. De opzet van het onderzoek is om te achterhalen waarom, waar en hoe lang er geparkeerd wordt op het P+R terrein. Inzicht in het gebruik van de parkeergelegenheid zou de provincie Noord-Holland in staat stellen om beter in te spelen op de parkeerbehoefte. De fractie van de VVD Stichtse Vecht heeft vragen aan het college gesteld. (Archieffoto RTV Stichtse Vecht).

De partij wil weten of het college bekend is met het onderzoek en of de Provincie Utrecht betrokken is bij het onderzoek. De partij focust op de belangen van de eigen inwoners nu dat er sprake is van toenemend gebruik van het P+R terrein. De partij hamert erop dat de inwoners de mogelijkheid moeten hebben om te kiezen voor meerdere vormen van vervoer en dat de aantrekkelijkheid van het P+R terrein geen nadelige gevolgen mag hebben voor de voorzieningen van de eigen inwoners.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES