Vanaf zaterdag 1 december "De Top 20" met Jesse Sprikkelman op je radio!

vrijdag 30 november 2018 18.09 uur | laatst gewijzigd: vrijdag 30 november 2018 17.36 uur | auteur: Eindredactie Radio

Vanaf zaterdag 1 december zal Jesse Sprikkelman de zaterdagmiddag opvullen met De Top 20. Doordat het programma "Liefdewerk Oud Papier" is aangepast naar 1 uur uitzending ontstond er een gat in de programmering tussen 13.00 en 14.00 uur. Een mooi moment voor Jesse om in dit gat te springen.

Als kind was Jesse Sprikkelman al vrij snel begonnen in de media. Hij begon bij de lokale omroep van de gemeente Brummen.  Op deze plek deed hij de techniek van een nieuwsprogramma en daarna presenteerde hij al snel op 13-jarige leeftijd zijn eerste radioprogramma. Niet veel later begon hij ook bij een grotere omroep, de lokale omroep van Zutphen. Hier is hij radio host, voice-over en hoofd van de commerciële afdeling geweest. Verder heeft hij grote goede doelen acties opgezet en meegeholpen aan de uitzendingen op locatie.

Vandaag de dag is hij elke maandag t/m donderdag te horen met zijn ochtendprogramma op Gelre FM. Als voice-over kun je zijn stem op verschillende radiozenders in het land voorbij horen komen en zie je zo af en toe een column verschijnen op verschillende platformen.

Na goed overleg met radiocoördinator Richard Jannes is overeengekomen dat Jesse bij RTV Stichtse Vecht een uurtje gaat vullen en wel tussen 13.00 en 14.00 uur. Het programma wat hij gaat presenteren is "De Top 20". Een uurtje met de hits van nu! Aanstaande zaterdag dus de allereerste aflevering van dit nieuwe programma! 

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES