Eigen bijdrage: Kandidatenlijst en verkiezingsprogramma CDA bekend voor waterschap Amstel, Gooi en Vecht

dinsdag 18 december 2018 16.44 uur | laatst gewijzigd: dinsdag 18 december 2018 16.52 uur | auteur: CDA Stichtse Vecht

De leden van het CDA van de provinciale afdelingen van Noord-Holland en Utrecht hebben onlangs de kandidatenlijst en verkiezingsprogramma voor het waterschap Amstel, Gooi en Vecht vastgesteld. De verkiezingen voor het bestuur van het waterschap vinden plaats op 20 maart 2019, tegelijkertijd met de verkiezingen voor de Provinciale Staten.

Wim Zwanenburg uit Naarden is erg enthousiast: ‘Als lijsttrekker voor het CDA ben ik trots op onze mooie kieslijst met zoveel vertegenwoordigers die zich betrokken voelen. We moeten met goede voorlichting werken aan het waterbewustzijn van onze inwoners. Om dit te kunnen bereiken, staat een goed team klaar om een mooie campagne voeren en om ons waterschap en onze partij te promoten.’

Astrid Verweij-Bouwman uit Nieuwer ter Aa is tweede op de kandidatenlijst. Verweij-Bouwman runt een camping aan huis en heeft ze samen met haar echtgenoot een grondverzetbedrijf. Verweij Bouwman is in de gemeente Stichtse Vecht voor het CDA ook actief als commissielid bij de gemeenteraad, maar zij wil haar energie en enthousiasme ook graag beschikbaar stellen voor het bestuur van het waterschap. ‘Ik voel mij vereerd dat ik voorgedragen ben als tweede kandidaat op de lijst van CDA waterschap Amstel, Gooi en Vecht. Voor mij is goede communicatie de basis voor goede resultaten en een effectieve samenwerking. Dit draag ik dan ook graag uit tijdens de campagne.’

Cor Veldhuisen uit Nigtevecht staat op nummer vijf. Veldhuisen is al 25 jaar melkveehouder. Hij is ook bestuurlijk actief bij de LTO als voorzitter afdeling Amstel, Gooi en Vechtstreek.

Op nummer zeven van de lijst staat Nico de Dood, gemeenteraadslid in De Ronde Venen. Nico de Jong uit Vreeland, algemeen bestuurslid van waterschap AGV doet een stapje terug en staat op nummer acht. Gera Helling uit Loenen aan de Vecht staat nummer 20 op de lijst. Gerard Korrel, momenteel dagelijks bestuurder van het waterschap, is lijstduwer voor het CDA bij de verkiezingen voor het bestuur van het waterschap Amstel, Gooi en Vecht.

Verdere informatie is beschikbaar op www.cda.nl/agv.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES