Schaakcafé voor senioren en jeugdschaak

zaterdag 29 december 2018 12.22 uur | laatst gewijzigd: zaterdag 29 december 2018 12.31 uur | auteur: Wijkcentrum Breukelen Noord

Evenals het afgelopen seizoen startte het schaakcafé voor senioren weer in oktober en duurt tot en met maart. Voor leerlingen van de basisschool start weer de nieuwe cursus jeugd-schaak.

Evenals het afgelopen seizoen startte het schaakcafé voor senioren weer in oktober en duurt tot en met maart. Elke 2e en 4e dinsdagmiddag van de maand kunnen senioren weer deel-nemen aan het schaakcafé in wijkcentrum Over Noord.

Van 14.00 tot 16.00 uur kan er  in een prettige sfeer geschaakt worden. In januari zijn de schaakmiddagen op dinsdag 8 januari en op 22 januari.

Als U een tijd lang niet meer hebt geschaakt, of zichzelf maar een bescheiden schaker vindt, dan bent U juist heel welkom. U kunt tips krijgen van meer ervaren schakers, maar als U de eigen stijl wil behouden, is dat prima. Het gaat namelijk om het spelplezier!

De kosten over die periode oktober tot en met maart bedragen € 10,00, waarbij koffie of thee is inbegrepen.
Nadere informatie bij Cees Samsom via ceessamsom@online.nl of tel. 0346 – 263719.

Jeugd-schaak
Op maandag 15 januari 2019 start weer de nieuwe cursus jeugd-schaak van 5 lessen voor
€ 5,00 in totaal (!) voor leerlingen van de basisschool. Het maximale aantal is 12 leerlingen. De lessen worden gegeven op 5 opeen-volgende maandagen van 16.00 tot 17.00 uur in wijkcentrum Over Noord door de ervaren schaakleraar Cees Samsom. Het wijkcentrum is aan de Vrijheidslaan 4 in Breukelen.

Er wordt tijdens een les eerst circa een half uur getraind met uitleg en daarna een partij geschaakt. Aanmelden kan via e-mail aan overnoord@gmail.com met vermelding van leeftijd en ervaring.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES