Wandelnieuws Ommetje Breukelen

zaterdag 29 december 2018 12.40 uur | laatst gewijzigd: zaterdag 29 december 2018 12.45 uur | auteur: Wijkcentrum Breukelen Noord

Het wandeljaar 2018 zit er al weer op en we kunnen terugkijken op een gezellig jaar met diverse leuke sportieve activiteiten.

Naast onze vaste Ommetje Breukelen - wandelingen op donderdag - namen een aantal wandelaars in januari deel aan de Nieuwjaarsloop in Wijk aan Zee; liepen we in februari in Woerden; in maart stonden Rotterdam en Baarn op de wandelagenda; april liepen we in de Bollenstreek; in mei gingen we de uitdaging van de halve marathon van Leiden aan; juni Katwijk 'de kippenloop' en dit is echt het leukste wandelevenement van het jaar; 1 januari gaat de inschrijving hiervoor open en VOL=VOL dus wil je mee, schrijf dan op tijd in.

De schitterende 'Erfgoedwandeling Utrecht' was een succes evenals de Hartstocht in de Biesbosch. En natuurlijk werd het 7-jarig bestaan van Ommetje in september gevierd met taart. 15 december was de laatste iets langere wandeling van het jaar, het zogenoemde Voetstappenpad. Deze komt in augustus zeker weer op de wandelagenda als de hei in bloei staat. Op 23 december namen we deel aan de 3 FM Serious Request wandeling georganiseerd door Perry Sport, opbrengst ruim € 1800,00. 27 december sloten we het wandeljaar af met een gezamenlijke kerstlunch in Over-Noord.

Inmiddels beschikt Ommetje Breukelen over 5 enthousiaste wandelbegeleiders dus niets staat ons in de weg om 2019 tot een succesvol sportief jaar te maken. Wij lopen in diverse tempogroepen dus er is een wandelmogelijkheid voor elk wat wils.

Meer info?
Meld je aan via ommetjebreukelen@outlook.com of kom een keertje meelopen op onze vaste donderdagmorgen om 10.00 uur vanaf Over-Noord in Breukelen.
Met de wandelgroeten Wandelbegeleiding van Ommetje Breukelen.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES