18 Januari: uitverkoop winterkleding bij de kledingbank

zaterdag 05 januari 2019 11.25 uur | laatst gewijzigd: zaterdag 05 januari 2019 11.34 uur | auteur: Kledingbank Stichtse Vecht

Kledingbank Stichtse Vecht houdt vrijdag 18 januari aanstaande traditiegetrouw een grote uitverkoop van winterkleding in het atrium van de Driestroom, De Aa 50 te Breukelen. Van 10.00 tot 14.00 uur zijn alle inwoners van harte welkom om kleding uit te zoeken voor een prikkie!

Voor de vaste klanten, namelijk de deelnemers van de Voedselbank en de U-Pashouders uit de gemeente, zijn de eerste twee artikelen zelfs gratis. Bovendien ontvangen zij een gratis kopje koffie in de lounge van restaurant ‘De Meander’.

Kledingbank Stichtse Vecht maakt iedere maand veel mensen blij met de mooie spullen, die op de derde vrijdag van de maand tussen 9 en 11 uur worden ingeleverd voor de ingang van het appartementencomplex ’t Heijcop, naast De Aa 50. Het assortiment in de winkel is uitgebreid, naast kleding worden ook schoenen, accessoires, linnen- en beddengoed aangeboden.

Een groep enthousiaste vrijwilligers zorgt voor de inrichting van de winkel en voor de inname, het sorteren, en de uitgifte/verkoop van de kleding. Sorteren op de tweede dinsdagmiddag van de maand en de kledingbank zelf draait op de derde vrijdag van de maand. Extra helpende handen zijn altijd welkom. 

Eerste lustrum
Dit jaar bestaat de Kledingbank in Stichtse Vecht alweer vijf jaar en helaas zijn we voor de eerste doelgroep, namelijk de deelnemers van de Voedselbank SV, nog steeds heel hard nodig.

Wat wel fijn is, is dat de Kledingbank zoveel kleding binnen krijgt, dat er ook voor inwoners die duurzaam willen leven een mooi kledingaanbod is. Met de restanten van de inbreng maakt de Kledingbank zowel de goede doelen Dorcas, Stichting Makom ma Wouri (vrienden van Kameroen) als het Leger des Heils weer blij.

www.kledingbankstichtsevecht.nl

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES