Theater-Initiatief tegen eenzaamheid werpt vruchten af

dinsdag 08 januari 2019 16.37 uur | laatst gewijzigd: dinsdag 08 januari 2019 16.44 uur | auteur: WanOrde Theater

In november 2018 is WanOrde Theater gestart met een nieuw initiatief om mensen met elkaar in contact te brengen door het aanbieden van Cursussen Drama & Theater voor diverse doelgroepen. Twee groepen hebben de eerste cursus met veel plezier afgerond. De groep jeugd met deelnemers van 7 tot 13 jaar en een groep volwassenen met leeftijd tussen de 35 en 50 jaar.

WanOrde Theater kijkt terug op een succesvolle introductie. Niet alleen zijn de cursisten met diverse theatertechnieken aan de slag geweest, er zijn ook nieuwe, leuke contacten ontstaan. Cursisten die elkaar onderling helpen met vervoer, een steuntje in de rug geven waar nodig en bij de jongste groep leren samen te werken en elkaar te accepteren. En natuurlijk is er heel veel theater gemaakt.

WanOrde Theater  gaat ook in 2019 door met cursussen Drama & Theater voor diverse leeftijdsgroepen. Er komt zelfs een nieuwe leeftijdsgroep bij! Samen met Welzijn Stichtse Vecht komt er een theater groep voor de leeftijd 60+.  Meer informatie over de lessen?

Kijk dan op de website www.wanorde-theater.nl of kom langs op de Creatieve Cursusbeurs op 19 januari 2019 in de Valkenier. 

Aanmelden voor Cursus Theater voor Senioren 60+ kan via Welzijn Stichtse Vecht  m.borlee@welzijnsv.nl of telefonisch 0346-750312.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES