Open week van SeniorWeb Breukelen en Maarssen met gratis inloop

vrijdag 11 januari 2019 16.34 uur | laatst gewijzigd: vrijdag 11 januari 2019 16.38 uur | auteur: Stichtse Vecht Computercafé
Foto: Bart van der Putten

Tijdens de Open Week kunt u kennismaken met diverse computer programma’s en apps voor tablet en smartphone. Deskundige vrijwilligers van het Stichtse Vecht Computer Café (SCC) geven u informatie en u mag ook zelf oefenen.

 U bent van harte welkom op de volgende data.
-Maandag 21 januari (14.00 - 15.30), tijdens het digitaal vragenuur in de Bibliotheek in Maarssendorp. Er wordt informatie gegeven over de computercursus voor beginners ‘Klik & Tik’ en ‘Oefenen met de Gemeente website’.
-Dinsdag 22 januari (14.00 - 15.30), tijdens het digitaal vragenuur in de Bibliotheek in Breukelen is het thema: 'Veilig online shoppen' en ‘Herkennen van valse e-mails (Phishing)’.
-Donderdag 24 januari (14.00 - 16.00) in de bibliotheek in Breukelen. De vrijwilligers laten u een aantal ‘onmisbare apps’ zien. U kunt ook vragen stellen, vertellen welke apps u ‘onmisbaar‘ vindt en ervaringen delen met andere bezoekers.

U mag tijdens deze middagen oefenen op een computer of tablet van het SCC maar u mag ook uw eigen apparaat meenemen om te oefenen. Wij zien u graag. Koffie en thee staan klaar. Meer informatie vindt u op: seniorweb.nl/breukelen en op seniorweb.nl/maarssen.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES