Marianne Hoekstra en Piet van de Geer trotse winnaars van 2 Zoover Awards!

zaterdag 12 januari 2019 13.02 uur | laatst gewijzigd: zaterdag 12 januari 2019 12.09 uur | auteur: Zoover

Op de vakantiebeurs in Utrecht zijn de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Boerderij Hazenveld bij Kockengen wint de Gouden Zoover Award. Gedurende het hele jaar 2018 zijn er meer dan 300 reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie.

Een 9.7 voor Boer Piet en Boerin Marianne. Tijdens de feestelijke award uitreiking waren de beste accommodaties van Nederland aanwezig om de award in ontvangst te nemen. De consument beoordeelde Boerderij Hazenveld met een waarderingscijfer 9.7
“Wij zijn erg verrast met deze hoge waardering, in de categorie middelgrote B&B zijn we 4e van Nederland geworden! En dat, door gewoon ons best te doen, door onze gasten de gastvrijheid van het platteland en onze boerderij te laten ervaren. Speciaal verrast waren we toen er nog een tweede Zoover Award werd uitgereikt, voor Beste Accommodatie van Utrecht”

Gouden en Zilveren Awards
De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die een 8 of hoger scoren, krijgen een Zoover Award Zilver. Daarnaast zijn er Awards uitgereikt voor de beste accommodaties per regio. Dit is de ‘Zoover Award Platinum – Beste van de regio’. Deze Award is voor de accommodatie met het hoogste waarderingscijfer in de regio. Boerderij Hazenveld, in de Provincie Utrecht, mag zich met trots de beste in de regio noemen en dat voor het tweede jaar op rij!

Over Boerderij Hazenveld
Tussen Kockengen en Haarzuilens vindt u Boerderij Hazenveld, een kleinschalige melkveehouderij, waar de koeien zoveel mogelijk buiten in de wei lopen.
Uniek is dat de koeien ook in de wei gemolken worden èn dat de gasten, als ze willen, een keertje mee mogen melken. Piet en Marianne doen er samen met hun medewerkers alles aan om de gast zich thuis te laten voelen, comfortabel, ‘alles is er’ , schoon, informatief, service met een glimlach, dat is de basis voor tevreden gasten. Ontspannen het Groene Hart ontdekken en ‘s avonds met plezier weer terugkeren.

Over de Zoover Awards
De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2018 worden meegenomen. In januari 2019 worden de Awards op een feestelijke manier uitgereikt.

Foto: Roy Beusker Fotografie

 

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES