Word een musicalster in 4 dagen - Deze voorjaarsvakantie opnieuw musicalproject Breukelen

zondag 13 januari 2019 18.28 uur | laatst gewijzigd: zondag 13 januari 2019 18.51 uur | auteur: Redactie RTV Stichtse Vecht

De Musical4daagse is inmiddels een begrip in Noord-Holland en Utrecht. Afgelopen herfstvakantie was het opnieuw een groot succes in Breukelen met meer dan 25 aanmeldingen. 4 dagen zingen, dansen en acteren met als afsluiter een échte voorstelling voor een publiek van familie en vriend(inn)en. Het unieke concept geeft kinderen vanaf zes jaar de kans om in de vakantie een intensieve musicaltraining te volgen. Met iedere groep maken onze docenten binnen vier dagen een musical voor in de spotlight. (Foto - Printscreen YouTube film Musical4Daagse)

Theater 4 in 1
De Musical4daagse repetities vinden plaats in de Muziekschool Breukelen met als afsluiter een presentatie in het Theater 4 in 1!

Voor wie?
Iedereen met een passie voor zingen, dansen en acteren mag meedoen! Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen zich aanmelden voor de Musical4daagse van 25 t/m 28 februari. Inschrijven kan tot 13 februari via de website: www.musical4daagse.nl. Let op, er is maar beperkt plaats!

Wat vonden oud-deelnemers?
Moeder van Emma (11): “Emma heeft al 3 keer meegedaan aan de Musical4daagse, en steeds weer heel leuke dagen beleefd. Zang, dans, spel, heel afwisselend. Ze is altijd erg trots op het eindresultaat. En wij ook, heel leuk om het eindresultaat te zien!” 
Hanne (6): “Het was super leuk om Annie te spelen. Vooral het oefenen met iedereen was heel leuk. En het echte optreden was ook heel leuk. Ik wil nog wel een keer mee doen.”

Inschrijven?
www.musical4daagse.nl. Of neem contact met ons op via de mail: info@musical4daagse.nl
Natuurlijk vind je ons ook op Facebook: www.facebook.com/musical4daagse
Instagram: www.instagram.com/musical4daagse_nl

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES