Jesse Sprikkelman gaat je muzikale ontbijt serveren in het weekend

maandag 14 januari 2019 14.20 uur | laatst gewijzigd: maandag 14 januari 2019 14.55 uur | auteur: Redactie Radio

Wakker worden met een lach maar ook met een goed gesprek. Dat is wat Jesse Sprikkelman wil bereiken met het nieuwe programma JESSE!. Je hoort het vanaf aanstaande zaterdag elke zaterdag en zondagochtend tussen 7 en 9 op de radiozender van RTV Stichtse Vecht.

“Vroeg opstaan is mijn ding. Of althans… als het voor radio is dan. Daarom ga ik elke zaterdag en zondagochtend mijn nieuwe radioshow presenteren. Ik ga in gesprek met de luisteraar, zorg dat ik bovenop het laatste nieuws zit en de beste muziek komt voorbij.” Alleen maakt hij het programma niet: “Ik begin in mijn eentje achter de microfoon, samen met weerman Gerrit Vossers die je op het halve uur het weerbericht vertelt. Maar ik hoop later meer onderdelen toe te kunnen voegen. Modetips? Of een goede theaterrecensent? Dat zou tof zijn.”

In de show
Vaste items die voorbij zullen komen zijn onder andere ‘De Dag Top 2’, ‘De Filmtip’ en de ‘weekendmix’. De eerste uitzending is zaterdag 19 januari. “Ik ga het jaar in met een nieuw radioprogramma. Super tof!”

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES