Derde editie 'Vecht Cup' in de steigers

zondag 27 januari 2019 18.44 uur | laatst gewijzigd: zondag 27 januari 2019 18.48 uur | auteur: Robbert Oelp

De datum van de derde editie van de Vecht Cup is bekend. Op zaterdag 1 juni 2019 wordt dit toernooi weer georganiseerd op de sportparken van FC Breukelen en VV Maarssen. Het toernooi wordt weer groter dan de voorgaande edities door de MO15 categorie toe te voegen! (Archieffoto RTV Stichtse Vecht).

Bij FC Breukelen wordt het toernooi gehouden voor de O11 en MO13 leeftijdscategorie. En bij VV Maarssen zijn de wedstrijden van O13, O15 en MO15 gepland. Voor zover mogelijk worden de teams weer ingedeeld op speelsterkte in een A-categorie en een B-categorie met aparte poules en aparte prijzen. Hierdoor is het toernooi voor meerdere speelsterktes geschikt en kunnen voetbalverenigingen diverse teams uit één en dezelfde leeftijdscategorie afvaardigen.

Inschrijving van teams staat vanaf 1 oktober open. De teams kunnen aangemeld worden via info@vechtcup.nl. Geeft u aan om welk team het gaat, in welke klasse het team speelt alsmede de contactgegevens van de trainer / begeleider. De organisatie neemt dan de aanvraag in behandeling, het aangemelde team is pas na bevestiging toegelaten tot het toernooi.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES