Aanleg struintuin in Wijkpark Maarssen

dinsdag 12 februari 2019 10.30 uur | laatst gewijzigd: dinsdag 12 februari 2019 13.13 uur | auteur: Redactie RTV Stichtse Vecht

De aanleg van de struintuin naast het MEC in het wijkpark Reigerskamp in Maarssen gaat van start. Vanaf begin februari gaat de aannemer aan de slag om de basis van het plan neer te leggen, zoals het grondverzet, beekloop met waterpomp, boomstammen en een omheining. Hierbij kan de aannemer alle hulp gebruiken, zowel van volwassenen als van kinderen.

Kom ook helpen!
Op woensdagmiddag 13 en 20 februari is alle hulp van harte welkom! Met elkaar gaan we aan de slag om te snoeien, takkenrillen te maken (natuurlijke heggen), stapstammen te plaatsen, nieuwe boompjes en struiken te planten, het terrein te egaliseren, etc.

Dus ben je graag aan de slag en heb je wel zin om een handje te helpen? Kom dan woensdag 13 en/of 20 februari 2019 naar de struintuin nét naast het MEC.

13 februari: tussen 15:30 en 17:30 uur
20 februari: tussen 14:30 en 17:00 uur

Gezonde Buurten
Deze actie is onderdeel van het project Gezonde Buurten, een samenwerking van MEC Maarssen, IVN Natuureducatie, Jantje Beton, het ministerie van VWS en gemeente Stichtse Vecht. Het is een DOE-project: niet alleen bedenken, maar vooral ook samen doen. Een Gezonde Buurt biedt voldoende ruimte voor spelen & bewegen, educatief & eetbaar groen en ontmoeting. Voor meer informatie: www.ivn.nl/gezondebuurten.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES