Stefan Hauwert ook volgende seizoen HJO bij OSM '75

dinsdag 19 februari 2019 22.17 uur | laatst gewijzigd: dinsdag 19 februari 2019 22.44 uur | auteur: Erwin Wildschut

Het bestuur van OSM '75 is zeer blij te kunnen melden dat Stefan Hauwert ook volgend seizoen zal fungeren als Hoofd Jeugd Opleiding en hoofd van onze actieve Technische Commissie

Stefan Hauwert is al jaren ons Hoofd Jeugd Opleiding en sinds dit seizoen ook voorzitter van onze actieve Technische Commissie, en doet daar in ogen van bestuur voortreffelijk werk.

Afgelopen seizoen zijn concrete successen geboekt op gebied van opleiding van onze jeugdtrainers, de inhoud van onze trainingen, de samenwerking met de jeugdcommissie en ook op communicatief vlak.

De rol van Stefan is daarin een zeer belangrijke, zonder daarin natuurlijk het werk van de commissieleden te onderschatten. Het bestuur is dan ook zeer verheugd dat het contract met Stefan voor één seizoen kon worden verlengd. Natuurlijk is zichtbaar dat we de afgelopen seizoenen een jasje hebben uitgedaan op voetbaltechnisch niveau, maar als bestuur zijn we er van overtuigd dat opleiden de enige manier om op het gewenste niveau terug te keren. Daar hebben we alle vertrouwen in.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES