Rondom de Raad LIVE op dinsdag 5 maart 2019

maandag 25 februari 2019 13.12 uur | laatst gewijzigd: maandag 25 februari 2019 13.25 uur | auteur: Robbert Oelp

Dinsdag 5 maart komt de gemeenteraad van Stichtse Vecht weer bij elkaar om te vergaderen en besluiten te nemen. Het politiek programma 'Rondom de Raad' is daar weer live bij aanwezig. De uitzending start om 19.00. Het programma is live te volgen via Ziggo kanaal 44, Caiway kanaal 12 en YouTube Livestream 'RTV Stichtse Vecht live'. De belangrijkste bespreekpunten op deze raad zijn de aanpassing van het Collegewerkprogramma en de behandeling van het bestemmingsplan Bisonspoor P2 & P3. 
Mogelijk wordt de vergadering op woensdag 6 maart voortgezet. Ook dan zal het programma Rondom de Raad live te zien zijn.

Op de vergadering van deze raad:

1.   In Memoriam Alex Versteeg - VVD-raadslid van de gemeente Maarssen
2.   Spreekracht inwoners
3.   Vragenhalfuur voor leden van de raad
4.   Voordracht en benoeming nieuwe wethouder
5.   Motie aanpassing Collegewerkprogramma
6.   Benoeming nieuw raadslid
7.   Hamerstukken
8.   Wijziging Algemene Plaatselijke Verordening 2014
9.   Bestemmingsplan Bisonspoor P2 & P3
10. Motie PVV over geen voorrang statushouders in nieuwbouw Zwanenkamp

Het programma Rondom de Raad is live te volgen op tv via Ziggo kanaal 44 en Caiway kanaal 12. Voor inwoners met een andere provider kan de uitzending bekeken worden via de YouTube livestream: 'RTV Stichtse Vecht live'

YouTube kijken zonder smart TV

Als je een abonnement hebt bij KPN, Telfort of Xs4all kun je Youtube kijken op je tv via het interactieve tv menu. Open je interactieve TV menu. Kies vervolgens voor méér tv scherm. Open de YouTube app zoek op 'RTV Stichtse Vecht Live' en u kijkt de uitzending live in HD.

YouTube kijken met smart TV

Open de YouTube app op uw smart TV, zoek op 'RTV Stichtse Vecht Live' en u kijkt de uitzending live in HD.

Andere mogelijkheden

Naast de twee bovengenoemde manieren kunt u de live uitzending via 'RTV Stichtse Vecht live' ook bekijken via Google Chromecast, YouTube vanaf laptop naar TV, vanaf smartphone op TV en door het aansluiten van uw laptop op uw tv. Daarvoor verwijzen wij u graag naar de website draadloostvkijken.nl: https://www.draadloostvkijken.com/youtube-op-tv/

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES